Levering nieuwe spuitgietmachine

Vandaag 19 maart 2021, is de 2de spuitgietmachine van dit jaar afgeleverd. Deze zal komende week in gebruik genomen worden in onze spuitgietfabriek te Haaksbergen. Het betreft een 1K-spuitgietmachine met 280T sluitkracht.

Nieuwe 280T wordt geleverd

Sneeuw, blauwe lucht en een nieuwe 280-T spuitgietmachine. Reobijn breidt verder uit.  

Nieuwe spuitgietmachines

Reobijn heeft een 280T en een 320T 2-componenten spuitgietmachine gekocht. Levering februari-maart 2021

Reobijn is op zoek naar jou!

gereedschapmaker insteller operator troubleshooter BBL  leerling techniek Zie de rubriek vacatures voor verdere informatie

Nieuwe 210T spuitgietmachine.

Op 5-8-2020, is een nieuwe 210T spuitgietmachine bij Reobijn afgeleverd. Vandaag 7-8-2020 is de machine in gebruik genomen, een sterk staaltje van voorbereiding en teamspirit.

Reobijn 60 jaar!

19 mei 2020 bestond het kunststof spuitgietbedrijf Reobijn in Haaksbergen 60 jaar. Reobijn is opgericht door de gebroeders NIJBOER. Voor de naam van het bedrijf, draaiden zij hun eigen naam gewoon om! Het bedrijf kent nog steeds een familiair karakter. Veel medewerkers hebben een lang dienstverband, zo ook Johan Kwast, medewerker van het eerste uur.

Lees meer

Nieuwe 350T spuitgietmachine

Oktober 2019: Reobijn heeft een nieuwe 350T spuitgietmachine van het merk Demag besteld. Deze machine zal eind november 2019 geleverd worden.          

Reobijn investeert in verticale spuitgietmachine

Reobijn heeft een verticale spuitgietmachine (Arburg) besteld, levering december 2019. Deze spuitgietmachine biedt de mogelijkheid de matrijs in horizontale of verticale beweging te sluiten. Hiermee wordt het omspuiten van een kunststof product of insert sterk vereenvoudigd.    

Terugblik Kunststoffen 2019

Reobijn kijkt tevreden terug op haar deelname aan de Kunststoffenbeurs 2019 te Veldhoven. Naast gesprekken met diverse leveranciers en klanten zijn er ook nieuwe contacten gelegd, waarbij de kans aanwezig is dat er nieuwe projecten uit voortvloeien. Bij deze bedanken wij allen voor de belangstelling.                

LED verlichting

Augustus 2019 Reobijn heeft in haar vakantieperiode de verlichting in de productie en opslagruimte vervangen. De nieuwe LED armaturen kennen een hogere lichtopbrengst en zijn intenser, daarnaast gebruiken ze minder energie en gaan langer mee. Om LED verlichting te maken zijn minder grondstoffen nodig en LED verlichting is minder kwetsbaar. De installatie van LED verlichting

Lees meer