vakkundige schoonmaker (m/v) gezocht

zie rubriek “vacatures”

Nieuwe 210T spuitgietmachine.

Op 5-8-2020, is een nieuwe 210T spuitgietmachine bij Reobijn afgeleverd. Vandaag 7-8-2020 is de machine in gebruik genomen, een sterk staaltje van voorbereiding en teamspirit.

Reobijn 60 jaar!

19 mei 2020 bestond het kunststof spuitgietbedrijf Reobijn in Haaksbergen 60 jaar. Reobijn is opgericht door de gebroeders NIJBOER. Voor de naam van het bedrijf, draaiden zij hun eigen naam gewoon om! Het bedrijf kent nog steeds een familiair karakter. Veel medewerkers hebben een lang dienstverband, zo ook Johan Kwast, medewerker van het eerste uur.

Lees meer

Nieuwe 350T spuitgietmachine

Oktober 2019: Reobijn heeft een nieuwe 350T spuitgietmachine van het merk Demag besteld. Deze machine zal eind november 2019 geleverd worden.          

Reobijn investeert in verticale spuitgietmachine

Reobijn heeft een verticale spuitgietmachine (Arburg) besteld, levering december 2019. Deze spuitgietmachine biedt de mogelijkheid de matrijs in horizontale of verticale beweging te sluiten. Hiermee wordt het omspuiten van een kunststof product of insert sterk vereenvoudigd.    

Terugblik Kunststoffen 2019

Reobijn kijkt tevreden terug op haar deelname aan de Kunststoffenbeurs 2019 te Veldhoven. Naast gesprekken met diverse leveranciers en klanten zijn er ook nieuwe contacten gelegd, waarbij de kans aanwezig is dat er nieuwe projecten uit voortvloeien. Bij deze bedanken wij allen voor de belangstelling.                

LED verlichting

Augustus 2019 Reobijn heeft in haar vakantieperiode de verlichting in de productie en opslagruimte vervangen. De nieuwe LED armaturen kennen een hogere lichtopbrengst en zijn intenser, daarnaast gebruiken ze minder energie en gaan langer mee. Om LED verlichting te maken zijn minder grondstoffen nodig en LED verlichting is minder kwetsbaar. De installatie van LED verlichting

Lees meer

Reobijn neemt Kors Fakoplast over

Per 1-5 2019 heeft Reobijn spuitgieter Kors Fakoplast overgenomen. De machines, het personeel en de klanten van Kors Fakoplast worden ondergebracht bij Reobijn te Haaksbergen en Final Plastics te Losser. Er is een duidelijk plan opgezet om de overgang voor de verschillende relaties vlekkeloos te laten verlopen. In totaal betreft het ruim 80 matrijzen welke

Lees meer

Interview Vraag & Aanbod “Reobijn groeit maar door”

‘De investeringen volgen elkaar in ras tempo op. Het is noodzakelijk om alle projecten in goede banen te leiden’, vertelt sales manager Paul de Reus. Van de miljoenen kunststofbeugeldoppen voor onder andere bierbrouwer Grolsch, de tienduizenden dienbladen voor McDonald’s restaurants door Europa en zelfs daar buiten tot en met de meer complexere spuitgietonderdelen voor de automotive,

Lees meer

Uitbreiding machinepark met 210T

Reobijn heeft in januari 2019 een 210T met robotuitname toegevoegd. De machine voldoet aan de meest actuele standaard en is daarmee zuinig en efficiënt. Ook deze 210T wordt aangesloten op het ERP systeem en real time gemonitord.